Om BRS Networks
Företaget:
BRS Networks är ett företag som grundades i 2011. Under 2016 omsätte vi drygt 73 MSEK och är nu runt 80 medarbetare. Vårt huvudkontor finns i Visby och vi har två filialer i Höör, Skåne samt i Tartu, Estland.

Våra värderingar:
Kunskap – Vår erfarenhet och kunskap skapar kvalité
Nytänkande – Vi ser morgondagens möjligheter och behov idag
Enkelhet – Med tillgänglighet och flexibilitet tillgodoser vi ert behov

Verksamhet:
BRS Networks unika bredd innebär att du som kund får en komplett IT-leverantör. Med vårt breda erbjudande kan du som kund reducera antalet leverantörer du idag använder. Med reducerat antal leverantörer minskar ni kostnaden för fakturahantering, registervård med mera.

- Nätverkstjänster och kommunikation
- IT miljöer och service
- Fiberentreprenad
- NEZ Datacenter

Vi har valt att dela upp oss i olika produktområden för att ha spetskompetens inom respektive område för att kunna erbjuda dig som kund den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen.

Om BRS Networks
Nyheter
Di Gasell 2017
2017-10-20

BRS Networks firar att vi blev utsedda till "Årets Gasell 2017" på Gotland i Dagens Industris stora årliga tävling. Med en tillväxt på 163% över de senaste fyra åren visar vi att vi hittat en hållbar modell trots att alla större områden på Gotland blivit färdigbygga och fokus nu ligger på fastlandet och Tyskland.

3:e plats i årets företagare!
2017-10-13

Under Företagarnas årliga entreprenörsgala belönades BRS Networks VD Henrik Ringbom med en 3:e plats över Sveriges mest lovande entreprenörer!

Stort samarbete kring säkra Datorhallar i Oskarshamn
2017-07-26

En avsiktsförklaring har tecknats med Uniper om att uppföra säkra Datorhallar inne på skyddsområdet för Oskarshamns kärnkraftverk under 2018.

Läs mer på https://computersweden.idg.se/2.2683/1.686337/datacenter-oskarshamn-karnkrafterk

Läs mer om NEZ

Internationell expansion
2017-06-19

Nu är vi äntligen igång!
Efter ett hård och gediget grundarbete har vi slagit upp vårt första kontor i Tyskland. Platskontoret är beläget i Düsseldorf och är till för att betjäna den tyska fibermarknaden där vi kommer vara med och bygga ut FTTH under flera år framåt.

Toppbetyg i besiktning
2017-04-05

I den senaste slutbesiktningen hos ett stort stadsnät i mellersta Sverige fick vi ett riktigt toppbetyg för samtliga 3 stadsdelar av deras Affärsområdeschef för Stadsnät.

"... oerhört imponerad av det ni gjort – KUL!
[Besiktningsmannen] tyckte vi skulle sätta glasfiberdörrar på skåpen för att visa upp ”Best Practise” :)

Mycket bra jobbat och ta åt er av berömmet, sprid det och hälsa till dom som varit här och jobbat och tacka för ett bra utfört arbete."


Vi är stolta över att ha levererat i toppklass och detta omdöme sporrar oss till fortsatt kvalitétsfokus i framtiden!