Erfarna Fiberprojektörer
[LÖPANDE REKRYTERING]

BRS Networks är ett av Sveriges snabbast växande företag på fibermarknaden och har i dagsläget ca 65 medarbetare med huvudkontor i Visby. Under 2016 har vi bland annat utsetts till ett Gasellföretag av Dagens Industri och ett Superföretag av Veckans Affärer. Vi har en stark orderingång på flera orter i Skåne, Blekinge och Kalmar Län där vi nu expanderar kraftigt.

Därför behöver vi rekrytera fler erfarna FIBERPROJEKTÖRER som har erfarenhet av stadsnät/byanät och andra fibernät till våra lokala kontor! I din roll som FIBERPROJEKTÖR hos oss erbjuds du ett spännande och varierat arbete tillsammans med kollegor och kunder.

Du har projekterat och dokumenterat både linjenät och FTTH vid ett flertal tillfällen och är väl införstådd med de krav, anvisningar och standarder som finns etablerade på marknaden.

Du inspireras av tekniska utmaningar och gillar att arbeta både självständigt och i lag. Du agerar professionellt och har en vilja att alltid leverera med kvalitet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper där vi värdesätter noggrannhet, struktur och organisationsförmåga högt.

Vi söker dig som:
• Har erfarenhet från fiberprojektering hos nationella nätägare eller lokala stadsnät.
• Besitter god kunskap om fiber och dimensionering av FTTx
• Är bra på att kommunicera och tycker om att bygga kundrelationer
• Vill dela med dig av din kunskap till kunder och kollegor
• Är driven och engagerad

Du kommer att få bli delaktig och får möjlighet till erfarenhetsutbyte med våra andra projektörer och projektledare. På BRS Networks får du stor frihet och ett personligt ansvarstagande. Vi värdesätter att våra medarbetare får möjlighet att utvecklas och växa i sina roller. På sikt har vi även spännande utmaningar utomlands för den som är intresserad.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet team och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi önskar även bredda vår mångfald och välkomnar gärna kvinnor och personer med utländsk bakgrund som sökande.

B-körkort är ett krav.

Vi tillsätter flera tjänster löpande under året.


Kontaktperson: Lars Johansson, Operativ chef BRS Networks.
Telefon 0704 - 963 606

Ansökningar sänds till lars.johansson@brsnetworks.se.
Arbetsledare Fiberentreprenad
[LÖPANDE REKRYTERING]

BRS Networks är ett av de snabbast växande företagen på den Gotländska IT och fibermarknaden. BRS Networks har uppdrag på Gotland såväl som på fastlandet.
Framtidsutsikterna för branschen pekar på en god tillströmning av jobb under den närmaste tiden och därför vill vi förstärka vår entreprenadavdelning med ytterligare personal. Det här är en chans för dig att komma in i en attraktiv bransch med goda framtidsutsikter!

Vi är alltid på jakt efter duktiga arbetsledare och kan erbjuda heltidstjänster där provanställning på 6 månader tillämpas. Tjänsterna innebär ett utmanande och omväxlande arbete som omfattar arbetsledning av fiberentreprenad och fiberinstallationer.
Du som arbetsledare kommer att arbetsleda ett 10-tal fibertekniker vid utbyggnad och komplettering av fibernätverk. Dina främsta egenskaper är ordning och reda och att du kan hålla många bollar i luften samtidigt. Du är inte rädd att ta i där det behövs och ser till att avsluta de uppgifter du påbörjar. Vidare ser vi att du är självgående, lugn och stabil.

Du kommer att ingå i ett väl sammanhållet team och att du trivs med att arbeta tillsammans med andra ser vi som en självklarhet. Vi önskar även bredda vår mångfald och välkomnar gärna kvinnor och personer med utländsk bakgrund som sökande.

Vi söker dig som:
Är ansvarstagande, målinriktad och social.
Har möjlighet att jobba på fastlandet.
Har el/tele gymnasieutbildning eller motsvarande.
Har erfarenhet av arbetsledning inom bygg-, el- eller IT branschen.
Utbildad nätverkstekniker eller installationselektriker är meriterande.
B – körkort är ett krav.

Vi tillsätter flera tjänster löpande under året.


Ansökningar sänds till lars.johansson@brsnetworks.seOm BRS Networks
Nyheter
Stort samarbete kring säkra Datorhallar i Oskarshamn
2017-07-26

En avsiktsförklaring har tecknats med Uniper om att uppföra säkra Datorhallar inne på skyddsområdet för Oskarshamns kärnkraftverk under 2018.

Läs mer på https://computersweden.idg.se/2.2683/1.686337/datacenter-oskarshamn-karnkrafterk

Läs mer om NEZ

Internationell expansion
2017-06-19

Nu är vi äntligen igång!
Efter ett hård och gediget grundarbete har vi slagit upp vårt första kontor i Tyskland. Platskontoret är beläget i Düsseldorf och är till för att betjäna den tyska fibermarknaden där vi kommer vara med och bygga ut FTTH under flera år framåt.

Toppbetyg i besiktning
2017-04-05

I den senaste slutbesiktningen hos ett stort stadsnät i mellersta Sverige fick vi ett riktigt toppbetyg för samtliga 3 stadsdelar av deras Affärsområdeschef för Stadsnät.

"... oerhört imponerad av det ni gjort – KUL!
[Besiktningsmannen] tyckte vi skulle sätta glasfiberdörrar på skåpen för att visa upp ”Best Practise” :)

Mycket bra jobbat och ta åt er av berömmet, sprid det och hälsa till dom som varit här och jobbat och tacka för ett bra utfört arbete."


Vi är stolta över att ha levererat i toppklass och detta omdöme sporrar oss till fortsatt kvalitétsfokus i framtiden!

VA: Superföretag 2016
2016-10-10

BRS Networks finns med på Veckans Affärers lista "Superföretagen 2016"! För att komma med i rankningen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

Se hela listan på:
http://www.va.se/nyheter/2016/10/06/superforetagen-2016---hela-listan-i-alfabetisk-ordning/

BRS Networks tar över driften av ytterligare datorhallar hos Svenska Spel
2016-09-09

Från och med 1 oktober kommer BRS Networks ta över driften av ytterligare datorhallar hos Svenska Spel i Visby och Solna. Avtalet omfattar övervakning och åtgärd dygnet runt på kritisk infrastruktur såsom kyla, el och reservkraft vilket är ett av de nyckelområden där BRS Networks satsar på att växa och expandera.