Nätverk & Kommunikation
På BRS Networks har vi lång erfarenhet av nätverk och kommunikation med förståelse för hur en verksamhetskritisk infrastruktur är kopplad till Era dagliga affärer. Vi arbetar med nätverk inom såväl datacenter som hela fastigheter, med lösningar för allt ifrån kabelsystem till WLAN för en hel byggnad.

Vi kan hjälpa dig att monitorera ditt nät och förutse eventuella problem och varsko dig om dem. Vi kan även erbjuda dig fullservice i form av att vi åtgärdar problemen innan de uppstår och meddelar dig när det är gjort.

Vidare erbjuder vi fysiska brandväggar, server-last balansering, WAN optimering och WAN accelaration.

IPv6
Alla organisationer och företag som inte implementerat IPv6 kommer att få göra det inom en snar framtid. IPv4 adresserna är slut då de sista skickades ut under 2011. Ju tidigare man kommer igång med arbetet att byta till IPv6 desto större marginal skaffar man sig mot överraskningar och andra oväntade problem som kan dyka upp.

Vi erbjuder våra kunder en inventering, utbildning, övergångsplan och certifierat genomförande av bytet från IPv4 till IPv6.


Start
Nyheter
Stort samarbete kring säkra Datorhallar i Oskarshamn
2017-07-26

En avsiktsförklaring har tecknats med Uniper om att uppföra säkra Datorhallar inne på skyddsområdet för Oskarshamns kärnkraftverk under 2018.

Läs mer på https://computersweden.idg.se/2.2683/1.686337/datacenter-oskarshamn-karnkrafterk

Läs mer om NEZ

Internationell expansion
2017-06-19

Nu är vi äntligen igång!
Efter ett hård och gediget grundarbete har vi slagit upp vårt första kontor i Tyskland. Platskontoret är beläget i Düsseldorf och är till för att betjäna den tyska fibermarknaden där vi kommer vara med och bygga ut FTTH under flera år framåt.

Toppbetyg i besiktning
2017-04-05

I den senaste slutbesiktningen hos ett stort stadsnät i mellersta Sverige fick vi ett riktigt toppbetyg för samtliga 3 stadsdelar av deras Affärsområdeschef för Stadsnät.

"... oerhört imponerad av det ni gjort – KUL!
[Besiktningsmannen] tyckte vi skulle sätta glasfiberdörrar på skåpen för att visa upp ”Best Practise” :)

Mycket bra jobbat och ta åt er av berömmet, sprid det och hälsa till dom som varit här och jobbat och tacka för ett bra utfört arbete."


Vi är stolta över att ha levererat i toppklass och detta omdöme sporrar oss till fortsatt kvalitétsfokus i framtiden!

VA: Superföretag 2016
2016-10-10

BRS Networks finns med på Veckans Affärers lista "Superföretagen 2016"! För att komma med i rankningen krävs att bolaget fyra år i rad klarar högt ställda krav på tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital. I snitt är det bara någon tiondels promille av de svenska företagen som lever upp till kraven.

Se hela listan på:
http://www.va.se/nyheter/2016/10/06/superforetagen-2016---hela-listan-i-alfabetisk-ordning/

BRS Networks tar över driften av ytterligare datorhallar hos Svenska Spel
2016-09-09

Från och med 1 oktober kommer BRS Networks ta över driften av ytterligare datorhallar hos Svenska Spel i Visby och Solna. Avtalet omfattar övervakning och åtgärd dygnet runt på kritisk infrastruktur såsom kyla, el och reservkraft vilket är ett av de nyckelområden där BRS Networks satsar på att växa och expandera.